Sinun Echo toimittaja palveluksessasi!

Luota ECHOON! Echo tarjoaa 5 vuotta kuluttajatakuu ja 2 vuotta takuu ammattikättöön. Kyllä luit oikein. Voit luottaa täysin omaan laitteeseesi. ECHO on suunoteltu kestäväksi

Uutuudet

18.01.2023
Sinun Echo toimittaja palveluksessasi!

Meillä on laaja valikoima ECHO-tuotteita metsään ja puutarhaan. ECHO on ollut japanilainen laadukkaiden työkalujen valmistaja jo pitkään. Ensimmäinen ECHO-moottorisaha ilmestyi markkinoille vuonna 1963. ECHO on maailman johtava vähäpäästöisten moottoreiden valmistaja. ECHO haluaa kaikkien moottoreidensa olevan mahdollisimman tehokkaita, mikä tarkoittaa alhaisia päästöjä, alhaista melua, vähäistä tärinää, keveyttä ja korkeaa kestävyyttä uhraamatta suuritehoista , josta ECHO tunnetaan. Vuosikymmenten kokemus auttaa ECHO saavuttamaan nämä tavoitteet. Itse asiassa ECHO on nyt maailman johtava vähäpäästöisten moottoreiden valmistaja. ECHO ylittää tavoitteet yhä tiukempien päästömääräysten noudattamisessa, erittäin pienen hiilijalanjäljen omaavien moottoreiden luomisessa ja erinomaisessa polttoainetaloudessa.

Voimme myös tarjota laajan valikoiman akkukäyttöisiä työkaluja ECHOlta. ECHO 56 eFORCE -sarja täyttää luonnollisesti samat korkeat laatu- ja tehokkuusvaatimukset kuin ECHOn bensiinikäyttöiset työkalut.

Sinun puutarhasi. Sinun intohimosi. Sinun muutoksesi. ECHO Garden+ antaa sinulle työkalut, joita tarvitset puutarhasi muuttamiseen upeaksi. Garden + -työkalut on luotu yli 75 vuoden kokemuksella alalta, ja ne ovat tuotevalikoimamme kevyimmät työkalut, samalla kun ne ovat tehokkaita ja helppokäyttöisiä. Ominaisuudet, kuten DHC-310-pensasleikkurin kääntyvä kahva, on suunniteltu tuntumaan vaistomaiselta ja mukavalta käsissäsi, mikä tarjoaa vertaansa vailla olevan helppokäyttöisyyden ja tarkkuuden. Ruohonleikkurit, joissa on elektroninen vääntömomentin säätö ja joita voidaan säilyttää pystysuorassa seisomassa, tarjoavat äärimmäisen mukavuuden työn aikana. Sopeudu mihin tahansa tehtävään yhdellä työkalulla jokaiseen tarpeeseen. Olitpa sitten leikkaamassa, leikkaamassa, rajaamassa tai leikkaamassa, yhdistä, ota käyttöön ja muunna.