PR7 Valmis seikkailuun

SPR 240 Ajonautintoa ja yksinkertaisuutta

SPR 310R täysverinen kisapyörä

AJP on suunniteltu niille, jotka haluavat löytää todellisen vapauden.

Adventure-, enduro- ja supermoto-moottoripyörät valmistettu Portugalissa. 2000-luvun suunnittelu, materiaalit ja komponentit käytetään näiden upeiden koneiden luomiseen, jotka mahdollistavat kuljettajien matkustaa ympäri maailmaa, kilpailla maailmanluokan tasolla tai vain tehdä paikallisia ajeluja.
AJP Motos perustettiin vuonna 1987 kahden veljeksen, António Pinton ja Jorge Pinton, toimesta Penafielissä, Pohjois-Portugalissa. He alkoivat toimia korjaamona, joka valmisteli enduromoottoripyöriä, ja myöhemmin yritys laajensi toimintaansa valmistamaan kokonaisia moottoripyöriä. Tehtaan ja moottoripyörien käsityöläisvalmistus jatkuu edelleen. Perhearvot ja kunnioitus laitteita kohtaan ovat heidän etiikkansa ydin. He valmistavat pienen määrän moottoripyöriä joka vuosi, ja näitä myydään ympäri maailmaa.

AJP:n lippulaivamalli on PR7, 600-kuutioinen adventure-moottoripyörä, jonka voit ostaa suoraan hyllyltä ja käyttää matkustamiseen ympäri maailmaa tai voit yksinkertaisesti lisätä sivulaukut ja lähteä paikallisiin seikkailuihin!

SPR-sarja koostuu pienemmistä kuutioluvuista ja tarjoaa sekä enduro- että supermoto-versioita. Enduro-sarja sopii hyvin hiekkateille ja kilpailuihin, kun taas supermoto-sarja on täydellinen hauskanpitoon tai päivittäiseen työmatkaan.

 

 

Class-leading European technology mixed with an intense passion for Motorcycling.

 

Buy & Collect tour 23/24

Viime vuoden eksklusiivinen ostoskokemus on palannut

Osta & Nouda -kiertue 2023 mahdollistaa uuden AJP-moottoripyöräsi noutamisen Lousadan tehtaalta Portugalissa ja sen ajamisen alas Malagaan.

Sisältää:

Uuden AJP-moottoripyörän
9 päivää ajelua Lousadasta Malagaan
Majoituksen
Koulutustilaisuuksia
Paljon seikkailua ja uusia ystäviä
Enintään 10 osallistujaa.

Matkan hinta tulee noin 3000 € plus moottoripyörä hinnaston mukaan.

Matka on suunniteltu toteutettavaksi helmikuussa 2024. Tarkemmat tiedot julkaistaan pian, mutta voit jo nyt ilmaista kiinnostuksesi lähettämällä sähköpostia osoitteeseen info@stormservice.fi