PR7 Redo för äventuret

SPR 240 Körglädje och enkelhet

SPR 310R En fullblods racer

AJP är designad för dem som vill upptäcka sann frihet.

Äventyrs-, Enduro- och Supermoto-motorcyklar tillverkade i Portugal. 2000-talets design, material och komponenter används för att skapa dessa fantastiska maskiner, som låter förare resa världen runt, tävla på världsklassnivå eller bara ta en tur i närområdet.
AJP Motos grundades 1987 av två bröder, António Pinto och Jorge Pinto, i Penafiel, norra Portugal. De började som en verkstad som förberedde enduromotorcyklar och företaget breddade senare verksamheten till tillverkning av kompletta motorcyklar. Fabriken drivs fortfarande av António Pinto och motorcyklarna fortsätter att handbyggas på deras fabrik. Familjevärderingar och respekten för maskinerna ligger i hjärtat av deras etos. De producerar ett litet antal motorcyklar varje år, och dessa säljs runt om i världen.

 

AJP-flaggskeppet är PR7, en 600cc äventyrsmotorcykel som du kan köpa direkt från hyllan och använda för att resa runt i världen, eller så kan du helt enkelt använda den för lokala äventyr genom att lägga till sidoväskor och ge dig iväg!
SPR-serien består av mindre CC-motorcyklar och erbjuder både Enduro- och Supermoto-versioner. Enduro-serien är idealiska för grusvägar och tävlingar, medan Supermoto-serien är perfekt för lite skoj eller din dagliga pendling till jobbet.

 

 

 

Class-leading European technology mixed with an intense passion for Motorcycling.

 

Buy & Collect tour 23/24

Förra årets exklusiva shoppingupplevelse är tillbaka

Buy & Collect-turen 2023 kommer att ge dig möjlighet att hämta din nya AJP-motorcykel på fabriken i Lousada, Portugal och köra den ner till Malaga.

Vad ingår:

En ny AJP-motorcykel
9 dagar med körning från Lousada till Malaga
Boende
Träningssessioner
Massor av äventyr och nya vänner
Max 10 deltagare.

Resans pris blir ca 3000 € plus motorcykel enligt prislistan.

Resan planeras att genomföras i Februari 2024. Detaljerad information kommer snart, men du kan redan nu skicka in ditt intresse via e-post till info@stormservice.fi