Din ECHO leverantör till din tjänst!

Lita på ECHO! Echo erbjuder 5 års konsumentgaranti och 2 års garanti för professionellt bruk. Ja, du läste rätt. Du kan helt lita på din maskin. ECHO är designad för att hålla!

Nyheter

18.01.2023
Din ECHO leverantör till din tjänst!

Vi har ett brett utbud av ECHO produkter för skog och trädgård. ECHO är en japansk tillverkare av kvalitetsverktyg sedan en lång tid tillbaka. Den första ECHO motorsågen kom ut på marknaden 1963. ECHO är världsledande tillverkare av lågemissions motorer. ECHO vill att alla deras motorer ska vara så effektiva som möjligt, det innebär låga utsläpp, låg ljudnivå, låg vibration, låg vikt och hög hållbarhet utan att offra den höga effekt ECHO är kända för. Decennier av expertis gör det möjligt för ECHO att uppnå dessa mål. Faktum är att ECHO nu är världsledande inom produktion av motorer med låga utsläpp. ECHO överskrider målen när det gäller att uppfylla allt strängare utsläppsregler, skapa motorer med extremt låga koldioxidavtryck och utmärkt bränsleekonomi.

Vi kan också erbjuda ett brett sortiment av batteridrivna verktyg från ECHO. ECHO 56 eFORCE-serien uppfyller naturligtvis samma höga krav vad gäller kvalitet och effektivitet som ECHOs bensindrivna verktyg.

Din trädgård. Din passion. Din förvandling. ECHO Garden + ger dig de verktyg du behöver för att förvandla din trädgård till något underbart. Garden + -verktyg är skapade med erfarenhet från över 75 år i branschen och är de lättaste verktygen i vårt produktsortiment, samtidigt som de är kraftfulla och enkla att använda. Funktioner som det roterbara handtaget på DHC-310 häcksaxen är utformade för att kännas instinktiva och bekväma i dina händer och ger oöverträffad användarvänlighet och precision. Gräsklippare som har elektronisk momentreglering och kan förvaras vertikalt stående ger extrem bekvämlighet och komfort under arbetet. Anpassa dig till alla uppgifter med ett verktyg för alla behov. Så oavsett om du trimmar, klipper, beskär eller klipper, anslut bara, slå på och förvandla.