Echo DCS-2500 56V akkusaha

ECHO julkaisee DCS-2500 akkukäyttöisen moottorisahan.

Uutuudet

01.04.2024
 Echo DCS-2500 56V akkusaha

Esittely DCS-2500

Maailmassa, jossa tarkkuus ja suorituskyky ovat ensisijaisen tärkeitä, uusi DCS-2500 akkukäyttöinen moottorisaha on todellinen pelin vaihtaja. Tämä vallankumouksellinen lisäys 56 eFORCE-sarjaan esittelee moottorisahateknologian parhaat puolet ja määrittelee uudelleen sen, mikä on mahdollista mitä tulee voimaan, liikkuvuuteen ja käyttäjäystävällisyyteen.

Kevyt mestari

DCS-2500 on innovaation ilmentymä, joka ottaa perinnön CS-2511WES:stä ja pakkaa sen 2,0 kilon voimapakettiin. Tämä saavutus tekee siitä tänään saatavilla olevan kevyimmän ammattimaisen akkukäyttöisen moottorisahan. Sen huomattava tasapaino ja hoikka muotoilu tarjoavat vertaansa vailla olevan tason hallintaa ja käytettävyyttä, mikä minimoi tarvittavan vaivan erilaisissa tehtävissä.

Ylivoimainen ohjailtavuus

Kun tarkkuus on kaikkein tärkeintä, olitpa sitten mukana kaadossa, oksien leikkaamisessa tai työskentelemässä ahtaissa tiloissa, DCS-2500 osoittautuu täydelliseksi kumppaniksi. Sen ultrakevyt ja hoikka muotoilu mahdollistavat nopeat, tarkat leikkaukset, jopa kaikkein ahtaimmissa tiloissa.

X-Series: ECHO:n paras luokassaan

X-Sarjan jäsenenä DCS-2500 on yksi ECHO:n parhaista tuotteista. Se edustaa ammattimaisia tehoa ja ominaisuuksia, kaikki kevyimmässä moottorisahapaketissa, jonka tarjoamme. Itse asiassa se ylpeänä kantaa nimeään tänään saatavilla olevana kevyimpänä ammattimaisena akkumottorisahana.

Kompakti ja monipuolinen

Älä anna sen koon hämätä sinua; DCS-2500 pakkaa voiman ja suorituskyvyn vastaavasti 25 cm³ polttomoottorikäyttöiseen moottorisahaan. Tämä tarkoittaa, että se ei ole rajoitettu tiettyihin tehtäviin - kaadosta ja oksien leikkaamisesta polttopuiden käsittelyyn, se on valmis haasteisiin.

Keveys ja voima

DCS-2500 todella asettaa riman, yhdistämällä kevyimmän painon ja korkeimman tehon luokassaan. Siinä on 1,1 mm laippa ja -ketju teräviin ja tasaisiin leikkauksiin, ja valmistaja tarjoaa 5 vuoden takuun yksityiskäyttöön (2 vuotta kaupalliseen käyttöön).

Innovaation voima

Toimii 56 eFORCE litiumioniakku-alustalla, tarjoten valtavan voiman raskaisiin tehtäviin. Sen edistynyt moottorinohjaus varmistaa tasaisen leikkaus suorituskyvyn, jopa vaativissa tilanteissa. Sen hiiliharjaton moottori lupaa pitkäaikaista ja huoltovapaata käyttöä, samalla säilyttäen erittäin alhaiset melutasot toimittaessaan melunherkissä ympäristöissä.

DCS-2500 edustaa uutta aikakautta moottorisahateknologiassa. Sen kevyt muotoilu, poikkeuksellinen teho ja käyttäjäystävälliset ominaisuudet tekevät siitä korvaamattoman työkalun niin ammattilaisille kuin harrastajillekin. Olit sitten tiheissä metsissä, suoritat tarkkaa karsintaa tai veistät mestariteosta, DCS-2500 tarjoaa vertaansa vailla olevan suorituskyvyn.