Echo DCS-2500 56V batteridriven motorsåg

ECHO släpper DCS-2500 batteridriven motorsåg.

Nyheter

01.04.2024
Echo DCS-2500 56V batteridriven motorsåg

Introduktion av DCS-2500

I en värld där precision och prestanda är av största vikt, är den nya DCS-2500 batteridrivna motorsågen en riktig gamechanger. Detta revolutionerande tillskott till 56 eFORCE-serien visar det allra bästa inom motorsågteknologi och omdefinierar vad som är möjligt när det gäller kraft, rörlighet och användarvänlighet.

Lättviktsmästare

DCS-2500 är själva inkarnationen av innovation, tar arvet från CS-2511WES och packar det in i en 2,0 kg kraftpaket. Denna prestation gör den till den lättaste professionella batteridrivna motorsågen som är tillgänglig idag. Dess anmärkningsvärda balans och smala design erbjuder en oöverträffad nivå av kontroll och användarvänlighet, vilket minimerar ansträngningen som krävs för olika uppgifter.

Överlägsen manövrerbarhet

När precision är som viktigast, oavsett om du är engagerad i avverkning, beskärning eller tar itu med uppgifter i trånga utrymmen, visar sig DCS-2500 vara den perfekta följeslagaren. Dess ultralätta och slanka design underlättar snabba, precisa snitt, även i de trängsta utrymmena.

X-Series: ECHO:s bästa i klassen

Som medlem i X-Series är DCS-2500 en av ECHO:s bästa produkter. Den inkarnerar professionell kraft och funktioner, allt inom det lättaste motorsågpaketet vi erbjuder. Faktum är att den stoltserar med sin titel som den lättaste professionella batterimotorsågen som är tillgänglig idag.

Kompakt och Mångsidig

Lura dig inte av dess storlek; DCS-2500 packar kraften och prestandan motsvarande en 25 cm³ bensindrivet motorsåg. Detta innebär att den inte är begränsad till specifika uppgifter - från avverkning och beskärning till hantering av ved, är den redo för utmaningen.

Lättast vikt, Högst kraft

DCS-2500 sätter verkligen ribban genom att kombinera den lättaste vikten och den högsta kraften i sin klass. Den är utrustad med 1,1 mm svärd och kedja för skarpa och jämna snitt, och tillverkaren utlovar 5-års garanti för privatsbruk (2 år för kommersiell användning)

Innovationens kraft

Drivs av 56 eFORCE litiumjonbatteriplattform, vilket ger enorm kraft för tunga uppgifter. Dess avancerade motorstyrning säkerställer konsekvent skärprestanda, även i krävande situationer. Med sin borstlösa motor lovar den långvarig och underhållsfri drift, samtidigt som den bibehåller ultralåga ljudnivåer för drift i bullerkänsliga områden.

DCS-2500 representerar en ny era inom motorsågteknologi. Dess lätta design, exceptionella kraft och användarvänliga funktioner gör den till ett ovärderligt verktyg för både yrkesverksamma och entusiaster. Oavsett om du arbetar i täta skogar, beskär med precision eller skulpterar ett mästerverk, levererar DCS-2500 oöverträffad prestanda.