Tuotteet Robottileikkurit Ambrogio Ambrogio TWENTY ZR EVO, 1000 m²
Ambrogio

Ambrogio TWENTY ZR EVO, 1000 m²

Tuotekoodi: AM020R0K4Z
Teknologia, joka vallankumouksellistaa robottiruohonleikkauksen.
Lue lisää
Toimitusaika 1-2 viikkoa
1694,99 €

Kuvaus

Twenty ZR EVO edustaa uuden sukupolven robottiruohonleikkuria. Robotti on varustettu tekoälyllä ja tutkalla, jotka mahdollistavat ruohon ja ruohomaton reunojen tunnistamisen. Twenty ZR EVO pystyy myös havaitsemaan kohteiden ja esteiden läsnäolon, paikoillaan tai liikkeessä, vielä tarkemmin uuden ZCS-ultraäänisensorin integroinnin ansiosta.

Twenty ZR EVO on uusi voimakas ja nopea robotti, joka ei tarvitse rajalankaa, innovatiivisen tekniikkansa ansiosta se liikkuu autonomisesti työalueella. Ultraääni pudotussensorin käyttöönotto tekee robotista vielä turvallisemman, koska se tunnistaa mahdolliset korkeuserot puutarhassa. Se on varustettu erittäin yksinkertaisella ja intuitiivisella näppäimistöllä ja sitä voidaan ohjata myös sovelluksen kautta. Se toimitetaan 18 cm halkaisijaltaan olevalla terällä ja se sopii täydellisesti noin 1 000 neliömetrin suuruisille tonteille.

Robottileikkurin hallinta ja säätö tapahtuu helposti koneen omasta LED-paneelista sekä Bluetooth-yhteydellä, suomenkielistä Ios- tai Android ohjelmistoa käyttäen. Tämän jälkeen pienikokoinen robotti pystyy ketterästi navigoimaan puutarhassasi ja takaa näin huolellisen leikkauksen myös esteiden ja seinämien läheltä. Koneen leveät ja joustavat kumipyörät yhdistettynä karkeaan pintakuvioon takaavat loistavan pidon samalla kun laitteen nivelletty eturunko huolehtii siitä, että pyörät pysyvät maassa myös epätasaisella alustalla. Tämän yhdistelmän avulla pystytään saavuttamaan nousukyky jopa 45% rinteeseen.

Tehokkaat, hiiliharjattomat moottorit ja kiinteä nelisakarainen terä antavat robotille mahtavan leikkuutehon samalla kun suuri 5Ah akusto mahdollistaa jopa neljän tunnin työjaksot ennen kuin kone hakeutuu automaattisesti latautumaan. Näin pitkillä työjaksoilla on helppoa pitää huoli, että nurmikkosi pysyy moitteettomana ja puutarhasi vapaana häiriöistä kun haluat siitä perheesi kanssa nauttia.

Maksimi leikkauspinta-ala [m²] (-20 %)* 1000 m2
MoottorityyppiHarjaton
Litium-ioniakku (25,9 V)1x5.0 Ah
Sallittu kaltevuus (%)45%
Keskimääräinen työaika [h](+-20 %)04:00
LataustapaAutomaattinen
Terätyyppi4-sakarainen tähti
Leikkuuleveys [cm]18
Leikkuukorkeus (min-maks.)[mm]25-70
Leikkaustapa SpiraaliKyllä
Virtuaalisia alueita4
Leikattavat nurmikkoalueet, mukaanlukien pääalue4
KäyttöliittymäPainikkeisto & LED
APP ControlBluetooth
Bluetooth-vastaanotinKyllä
PIN-turvatunnusPIN-koodi sovelluksen kautta
Robotin paino akkujen kanssa [kg]7,5
Robotin mitat (pxsxk)296x453x220 mm
Pyörän profiiliKumi
Ääniteho [dB(A)]59
SuojausluokitusIPx5