Ambrogio

Ambrogio

Ambrogio-robotti on täydellinen liittolainen kaikentyyppisen puutarhan hoitamiseen joka päivä: pienistä asuinpuutarhoista, yksinkertaisista ja monimutkaisista, suuriin puutarhoihin asti.

HILJAINEN & YMPÄRISTÖYSTÄVÄLLINEN

Se on hiljainen ja ympäristöystävällinen, helppo käyttää.Bioleikkaus auttaa nurmikkoa voimaan paremmin. Vähemmän tarvetta käyttää lannoitteita ja ruohoa ei tarvitse kerätä.

KORKEA SUORITUSKYKY JA TARKKUUS

Ambrogio liikkuu helposti jyrkässäkin mäessä. Leikkuuterät ruostumatonta terästä, tarkka leikkaus kaikissa olosuhteissa.

ITSENÄINEN JA TEHOKAS

Ambrogion ei tarvitse työskennellä koko ajan ympärivuorokauden. Suuret akut ja oikea ohjelmointi antaa robotin olla yöt ja osan päivästä tauolla. Täysin omistajan tarpeiden mukaan.

ÄLYKÄS & KÄYTTÄJÄYSTÄVÄLLINEN

Ambrogio tekee työn kaikissa olosuhteissa. Sadesensori, jonka voi laittaa pois päältä, palauttaa robotin takaisin latausasemalle jos alkaa satamaan.

Ambrogio-robotti on Made in Italy -tuote: harjattomat moottorit, litiumparistot, kestävät ja luotettavat materiaalit, jotka kestävät pitkään sekä kaunis ja hyvin viimeistelty muotoilu, joka tarjoaa korkean suorituskyvyn kaikentyyppisillä nurmikoilla.

AMBROGIO SUOJAA LUONTOA

Ambrogiossa käytetyt korkealaatuiset materiaalit ja innovatiiviset teknologiat mahdollistavat robotin nopean ja tehokkaan työn suorittamisen päivän aikana. Itse asiassa Ambrogion ei tarvitse työskennellä toistuvissa jatkuvissa sykleissä päivällä ja yöllä ruohon leikkaamiseksi: huolellisen ohjelmoinnin avulla Ambrogio voi levätä koko yön (ja osan päivästä), jolloin puutarha on vapaa valvomatta ja jolloin pienet eläimet liikkuvat vapaasti ruoan etsinnässä.

Ympäristöystävällisenä yrityksenä edistämme ja suosittelemme ohjelmoimaan Ambrogion työskentelemään päiväsaikaan kunnioittaaksemme yöllistä eläimistöä.

Lisäksi uusimmat Ambrogio-mallit, kuten Twenty ZR, on varustettu tutka-antureilla, jotka voivat hallita kaikkia paikallaan olevia tai liikkuvia esineitä ja esteitä puutarhassa. Tämä on lisäaskel eteenpäin suojellaksemme myös villiäystäviämme.