Ambrogio

Ambrogio

Ambrogio-robotti on täydellinen liittolainen kaikentyyppisen puutarhan hoitamiseen joka päivä: pienistä asuinpuutarhoista, yksinkertaisista ja monimutkaisista, suuriin puutarhoihin asti.

HILJAINEN & YMPÄRISTÖYSTÄVÄLLINEN

Se on hiljainen ja ympäristöystävällinen, helppo käyttää.Bioleikkaus auttaa nurmikkoa voimaan paremmin. Vähemmän tarvetta käyttää lannoitteita ja ruohoa ei tarvitse kerätä.

KORKEA SUORITUSKYKY JA TARKKUUS

Ambrogio liikkuu helposti jyrkässäkin mäessä. Leikkuuterät ruostumatonta terästä, tarkka leikkaus kaikissa olosuhteissa.

ITSENÄINEN JA TEHOKAS

Ambrogion ei tarvitse työskennellä koko ajan ympärivuorokauden. Suuret akut ja oikea ohjelmointi antaa robotin olla yöt ja osan päivästä tauolla. Täysin omistajan tarpeiden mukaan.

ÄLYKÄS & KÄYTTÄJÄYSTÄVÄLLINEN

Ambrogio tekee työn kaikissa olosuhteissa. Sadesensori, jonka voi laittaa pois päältä, palauttaa robotin takaisin latausasemalle jos alkaa satamaan.

Ambrogio-robotti on Made in Italy -tuote: harjattomat moottorit, litiumparistot, kestävät ja luotettavat materiaalit, jotka kestävät pitkään sekä kaunis ja hyvin viimeistelty muotoilu, joka tarjoaa korkean suorituskyvyn kaikentyyppisillä nurmikoilla.

Ambrogio robot 2023 tuotekuvasto