Laajennamme valikoimaamme Scheppachin mahtavilla koneilla tee-se-itse-harrastajille!

Stormservice.fi on ylpeä voidessaan ilmoittaa jännittävästä uutisesta kaikille tee-se-itse-harrastajille siellä! Olemme äskettäin laajentaneet valikoimaamme lisäämällä siihen Scheppachin tehokkaita ja luotettavia koneita.

Uutuudet

16.12.2023
Laajennamme valikoimaamme Scheppachin mahtavilla koneilla tee-se-itse-harrastajille!

Scheppach, jolla on vankka maine laadukkaista työkaluista ja koneista, tarjoaa nyt tuotteitaan suoraan verkkokaupassamme. Olitpa kokenut käsityöläinen tai aloittelija, joka haluaa viedä tee-se-itse-kokemuksesi seuraavalle tasolle, Scheppachilla on tarvitsemasi.

Miksi Scheppach?

Scheppach on tunnettu laajasta valikoimastaan koneita ja työkaluja, jotka kattavat kaiken puuntyöstöstä puutarhanhoitoon. Sahojen ja jyrsimien lisäksi hiomakoneista puutarhatraktoreihin Scheppachin tuotteet on suunniteltu vastaamaan kaikkien kotinikkareiden vaatimuksiin. Korkeatehoisia ja käyttäjäystävällisiä nämä koneet tekevät projektistasi leikin.

Scheppachin huippu tuotteet nyt saatavilla:

Scheppach HMS 1080 Paksuus- ja tasohöylä: Tehokas höylä, joka tuottaa täydellisen sileät pinnat puuprojekteihin.
Scheppach HF 60: Luotettava pöytäjyrsin puuntyöstöön tarkkuudella ja voimalla.
Scheppach HS100S: Kompakti ja tehokas pöytäsirkkeli, joka tekee puun leikkauksesta unelman.
Tutustu koko Scheppachin koneiden ja työkalujen valikoimaamme verkkokaupassamme. Olitpa harrastelija tai ammattilainen, Scheppachin luotettava suorituskyky ja laadukas suunnittelu varmasti vakuuttavat.

Katso kategoria Koneet ja työkalut tänään ja anna seuraavan tee-se-itse-projektisi alkaa Scheppachin parhaiden työkalujen avulla!