Cramer AiConic®, ruohonleikkuu ilman rajoja

Vanhan ajan puutarhanhoito on ohi. Dynaamisen tekoälyn avulla AiConicisi paranee, vahvistuu ja älykäämmäksi - askel askeleelta, päivä päivältä, neliömetri neliömetriltä.

Uutuudet

30.01.2024
Cramer AiConic®, ruohonleikkuu ilman rajoja

Optiikka ja tekoäly

AiConicin tarkkuusobjektiivien takana on tekoälyohjattu tietokone, joka prosessoi ympäristöään ja oppii jokaisen leikkauskerran aikana. Se kehittyy — askel askeleelta, päivä päivältä ja neliömetri neliömetriltä.

RTK

Cramer AiConic vie RTK:n seuraavalle tasolle. RTK Fusion -tekniikalla se yhdistää tarkkaa satelliittipaikannusta, herkkää tutkaa, kameroita ja IMU:ta (inertiamittausyksikkö). Tällä tavoin AiConic tietää aina missä se on, minne se menee ja mitä se leikkaa.

Systemaattinen leikkaus 2.0

Sisäänrakennetut anturit varmistavat, ettei leikkaus tapahdu vain rivi riviltä. AiConicin tekoälyohjaus optimoi leikkausta myös suorituskyvyn ja tehokkuuden perusteella. Tämä tarkoittaa entistä nopeampaa ja parempaa tulosta.

Leikkaa jopa 10 000 m2

Jokainen AiConic hallitsee jopa 10 000 m2. Cramer Fleet Managementin avulla voit yhdistää AiConicisi muihin koneisiin ja saada täydellisen yleiskuvan.

Helautomatiskt klippning

De olika AiConic-klipparna kan hantera stora gräsmattor från 2 000 upp till 10 000 m² och lutningar på upp till 45% för en hälsosammare, tjockare och grönare gräsmatta. Klippningen sker nästan ljudlöst, vilket gör att den kan arbeta när som helst på dygnet utan att störa dig eller dina grannar.