Cramer AiConic®, gränslös klippning

Den gamla tidens trädgårdsskötsel är över. Med dynamisk Ai blir din AiConic bättre, starkare och smartare — steg för steg, dag för dag, kvadratmeter för kvadratmeter.

Nyheter

30.01.2024
Cramer AiConic®, gränslös klippning

 

Optik & Ai

Bakom AiConics precisionsobjektiv döljer sig en Ai-driven dator som bearbetar sin omgivning och lär sig för varje klippsession. Den blir bättre — steg för steg, dag för dag och kvadratmeter för kvadratmeter.

 

RTK

Cramer AiConic tar RTK till nästa nivå. Med RTK Fusion-teknik kombinerar den precis satellitpositionering, finkänslig radar, kameror och IMU (tröghetsmätning). På så sätt vet AiConic alltid var den är, vart den ska och vad den ska klippa.

 

Systematisk klippning 2.0

De inbyggda sensorerna säkerställer inte bara att klippningen sker linje för linje. Tack vare AiConics Ai-drift optimeras även klippningen efter prestanda och effektivitet. Det innebär ett ännu snabbare och bättre resultat.

Klipper upp till 10 000 m2

Varje AiConic bemästrar upp till 10 000 m2. Med Cramer Fleet Management kan du kombinera din AiConic med fler maskiner och få fullständig översikt.

 

Helautomatiskt klippning

De olika AiConic-klipparna kan hantera stora gräsmattor från 2 000 upp till 10 000 m² och lutningar på upp till 45% för en hälsosammare, tjockare och grönare gräsmatta. Klippningen sker nästan ljudlöst, vilket gör att den kan arbeta när som helst på dygnet utan att störa dig eller dina grannar.