Tuotteet Mopot ja moottoripyörät JAWA RVM JAWA 500 Adventure
Jawa

RVM JAWA 500 Adventure

Tuotekoodi: RVMJAWA500Adventure
RVM by JAWA 500 Adventure on ihanteellinen moottoripyörä ajamiseen sekä maanteillä, että maastossa.
Lue lisää
Tilaustuote
9427,00 €

Kuvaus

Miksi RVM?

Useimmat JAWA-tuotemerkin fanit ovat hyvin tietoisia siitä, että yhteistyöllä argentiinalaisen RVM-yrityksen kanssa on pitkäaikainen historia. Siitä huolimatta JAWA Moto spol.s r.o. ja RVM Argentina tulivat entistä läheisemmiksi vuonna 2019.

Aiemmin Euroopassa oli jo jonkin verran kysyntää RVM:n Argentiinassa tarjoamille moottoripyörille, joilla oli perinteisen tšekkiläisen moottoripyörävalmistajan JAWA: n logo. Valitettavasti tyyppihyväksyntää koskeva lainsäädäntö ja moottoripyörien Eurooppaan kuljettamisen korkeat kustannukset tekivät niiden myynnistä Euroopassa epärealistista. Mutta uudet projektit tarjoavat myös uusia mahdollisuuksia. Uudessa RVM 500 -projektissa on jo otettu huomioon sekä Argentiinan että Euroopan markkinoiden vaatimukset ja valmistettu moottoripyöriä, jotka täyttävät kaikki vaatimukset ja täyttävät EURO 5 -päästöstandardin.

Adventure - Sarjan ensimmäinen malli nimeltä "RVM 500 by JAWA", joka täyttää annetut vaatimukset, on Adventure-version moottoripyörä. Tämän uuden mallin tarkoituksena on tarjota moottoripyöräilijöille mahdollisuus matkustaa pidempiä matkoja hyvällä mukavuudella myös huonoilla teillä. Monipuolisuus on tyypillinen piirre JAWA-moottoripyörille, ja siksi jopa tämä uusi malli voidaan luokitella moottoripyöräksi, joka ylittää kaikki muut monipuolisuudessaan touring endurona.

RVM by JAWA 500 Adventure on
ihanteellinen moottoripyörä ajamiseen sekä maanteillä, että maastossa.
Tällä moottoripyörällä matkoillasi ei ole rajoituksia, koska se on suunniteltu kaikille teille.
Lisäksi se on luokkansa kevein.
Väri: Musta / Harmaa // Punainen / Harmaa

Lisävarusteena saatavana 3:n alumiinilaukun sarja + asennussarja 1360,00€