Jawa

Java Perak Bobber

Tuotekoodi: PERAK350
Uusi, jo legendaarinen JAWA PERAK
Lue lisää
Tilaustuote
9011,50 €

Kuvaus

Mitä tulee brändimme historiallisiin virstanpylväisiin, se on epäilemättä moottoripyörä, joka tunnetaan yleisesti nimellä Pérák, joka on kirjoitettu lihavoituna tuotemerkin historiassa ja joka valmistettiin massasarjoina toisen maailmansodan jälkeen.

Moottoripyörän tyypillisesti kalteva takaosa, koko moottoripyörän kompakti muotoilu, harmoniset, silmiinpistävät linjat, tyylikäs yksipaikkainen muotoilu ja tietysti pisaran muotoinen säiliö, jossa on logo, joka valloitti maailman. Kaikki tämä yhdistää historialliset ja nykyaikaiset Pérák-mallit.

Uusi JAWA 350 CL Pérák -malli on teknisesti paljon kehittyneempi. Tietenkin se täyttää tällä hetkellä sovellettavat EURO 5 -standardit nestejäähdytteisen, nelitahtisen DOHC-yksisylinterisen moottorinsa ansiosta, jonka iskutilavuus on 334 cm3 ja teho 22,54 kW. Vaikka moottorin teho on huomattavasti suurempi verrattuna vanhempaan sisarukseensa, JAWA 300 CL -moottoriin, sitä ei käytetä suuremman huippunopeuden saavuttamiseen tällä moottoripyörällä, vaan moottorin voiman merkittävään parantamiseen ja siten myös suuremman aktiivisen turvallisuuden saavuttamiseen. Vaimennus varmistetaan moottoripyörän takaosassa olevalla keskeisellä iskunvaimentimella. BYBRE-etulevyjarrua täydentää tämän mallin takalevyjarru.

JAWA 350 CL Pérák -moottoripyörä on valmistettu intialaisen "Classic Legends Pvt. Ltd." -yhtiön lisenssisopimuksen perusteella. Sen tuotanto liittyy siten suoraan Intiassa 1960 -luvulla valmistettuihin JAWA -moottoripyöriin, jotka tunnettiin myöhemmin myös nimellä YEZD

Tekniset tiedot
Moottorityyppi: EURO 5, yksisylinterinen, nelitahti,
nestejäähdytteinen, DOHC
Tilavuus: 334 cc
Halkaisija: 81 mm
Iskupituus: 65 mm
Puristussuhde: 11:01
Max teho: 22,50 kW
Vääntö: 32,74 Nm
Sylinterien lukumäärä: 1
Jäähdytysjärjestelmä: Nestejäähdytteinen
Venttiili: 4 per sylinteri
Vetotyyppi: Ketjukäyttö
Käynnistys: Vain sähkökäynnistys
Polttoaineen syöttö: Polttoaineen ruiskutus
Vaihteisto: Manuaalinen
Vaihdelaatikko: 6 vaihdetta
Renkaat: Etu- : 100/90-18 Taka- : 140/70-17
Polttoainetilavuus: 14L
Istuinkorkeus: 750 mm