Tuotteet Metsä Halkaisukoneet
Halkaisukoneet

Halkaisukoneet

Uusi Scheppach puunhalkaisukone COMPACT 8t patentoiduilla halkaisutekniikkalla!

Sheppach tuo markinoille uuden puunhalkaisukoneen COMPACT 8t. Scheppachin innovatiivinen puunhalkaisukone on tehokas ja luotettava apu puurunkojen pilkkomiseen polttopuiksi mukavasti, nopeasti ja turvallisesti. Väkevän moottorin ja 7,95 tonnin halkaisuvoiman ansiosta kuivaa lehtipuuta voidaan halkaista vaivattomasti.

"Uudelle puunhalkaisukoneellemme on ominaista erityisesti sen patentoitu halkaisutekniikka. Ainoa alle 8 tonnin halkaisukoneena Eurooppassa COMPACT 8t pystyy halkaisemaan puunrunkoja, joiden pituus on jopa 1070 mm ja halkaisija 80 - 350 mm" kertoo Serdan Eraslan, Scheppach GmbH:n toimitusjohtaja.

Integroidulla, kääntyvällä pöydällä saadaan kaksi työskentelykorkeutta: pitkät rungot halkaistaan patentoidulla kaksoishalkaisuteknikalla. Lyhyemmät puut asennetaan koroteulle pöydälle halkaisua varten. Suuri halkaisuveitsi halkaisee sekä kovaa että pehmeää puuta. Käynnistinaisojen horisontaalinenliikealue on laaja, joten eri puukokojen asettaminenaisojen väliin ei ole ongelma. Halkaisukoneita on saatavilla joko 230V/3150W tai 400V/3500W moottorilla.

Raskaita puunrunkoja käsiteltäessä maksimaalinen turvallisuus käyttäjälle on perusedellytys: COMPACT 8t:ssä on vääntöjäykkä ja jauhemaalattu teräsrakenne. Tukikaaret halkaisukoneen molemmilla puolilla estävät puunkappaleiden hallitsemattoman kaatumisen. Laitetta operoidaan turvallisuussyistä kahdella kädellä. GS-sertifioitu puunhalkaisukone vastaa kaikkia nykyisiä turvallisuusstandardeja.

Scheppach COMPACT 8t:ssä on kompakti muotoilu ja koneen korkeus halkaisupää sisään vedettynä on vain 99 cm, joten se on helppo varastoida. 125 kg:n paino ja integroitu kaatumisestolaite varmistavat, että puunhalkaisukone seisoo tukevasti. Kahden suuren siirtopyörän ansiosta COMPACT 8t on myös helposti liikuteltavissa.