Tuotteet Metsä Moottorisahat Echo CS-501SX
Echo

Echo CS-501SX

Tuotekoodi: 14459203
TEHOKKAAMMALLA MOOTTORILLA ammattilaiselle ja paljon sahaavalle. Luokkansa kevyein saha tehokkaamalla moottorilla ja yhä ammattimaisemmilla ominaisuuksilla.
Lue lisää
Saatavilla heti
612,00 €
765,00 €
20%

Kuvaus

Luokkansa kevyin saha, jossa on 50,2 cm³ moottori, joka soveltuu kaatoon ja muihin pohjatöihin. Osa ECHO X -sarjaa, mikä tarkoittaa, että sillä on alan johtavat ominaisuudet ja suorituskyky. CS-501SX on yksi suosituimmista moottorisahoistamme, ja hyvästä syystä, sen yhdistelmä, joka on kevyt, ergonominen ja tehokas, tekee siitä uskomattoman monipuolisen työkalun ja erinomaisen valinnan ammattilaisille.

Tekniset tiedot:
50,2 cm³ moottori
Teho 2,57 kW
Laipan pituus 13" / 33 cm
Ketju 0,325", lenkkejä 56, 1,3mm
Paino 4,7 kg

Puolipuristinventtiili käynnistämisen helpottamiseksi
Moottorin ilman esipuhdistin
Magnesium kampikammio
Käynnistystä helpottava rikastimeen yhdistetty puolikaasu
Ketjun kiristys sivulla
Putomaissuojatut laippamutterit

ECHO X-SERIES. TEHOKKUUS. KEVEYS. TUOTTAVUUS. Luokkansa paras!

X-sarja tarkoittaa ECHOn parhaita tuotteita luokassaan. Enemmän tehoa, kevyempi paino ja suorituskyky jotka lisäävät huomattavasti tuottavuuttasi. Suunniteltu ammattilaisille, jotka vaativat parhaan ja korkealaatuisimman työkalun.

Luokkansa paras.
Jokaisella mallilla on omat luokkansa parhaat ominaisuudet, jotka on suunniteltu auttamaan ammattilaisia suorittamaan työnsä paremmin. Ominaisuudet kuten keveys, tehokkuus, hyvä tärinänvaimennus ja pidempi käyttöaika auttavat saamaan työn valmiiksi nopeammin.
Kestää rankkoja olosuhteita.
 ECHO X -sarjan laitteet ovat niin äärimmäisiä, että vain vaikeimmat työt haastavat niiden rajoja. Laitteet testataan äärimmäisissä olosuhteissa helpon käynnistyksen ja sujuvan toiminnan varmistamiseksi. Suuret polttoainesäiliöt ja erittäin tehokkaat, vähäpäästöiset moottorit tuovat pidentyneet työajat. Parempi ilmansuodatus saadaan aikaan käyttämällä tehokkaita ilmansuodattimia, jotka minimoivat moottoriongelmien riskin ja pidentävät huoltovälejä.
Keveys. Tehokkuus. Tuottavuus.  
ECHO X-sarjan moottorit tekevät sarjasta poikkeuksellisen. Ne tarjoavat vallankumouksellisen yhdistelmän keveyttä ja tehokkuutta, joten työt saa valmiiksi nopeammin ja pienemmällä vaivalla.

ECHO japanilaista teknologiaa

Tiedätte, että Japanissa suunnitellut laitteet ovat luotettavia ja hyvin rakennettuja. Ne ovat ammattilaatuisia ja kestäviä. Japani on teknologisen osaamisen kotimaa. Tämä maailmanlaajuinen standardi koskee myös meidän laitteitamme ja olemme ylpeitä, että saamme olla niitä yrityksiä, jotka auttavat Japania säilyttämään maineensa laadukkaasta insinöörityöstä.

ECHO 5 vuotta kuluttajatakuu

5 vuotta on pitkä aika. Pidempi kuin useimmilla laitteilla. Näin siksi, koska luotamme tuotteisiimme. Olemme rakentaneet koneita ammattilaisille yli 60 vuotta. Se on antanut meille poikkeuksellisen asiantuntemuksen suunnitella ja valmistaa koneita. Jokainen kuluttaja haluaa nauttia samasta ammattilaislaadusta kuin ammattilaisetkin. Hyvin rakennetun laitteen voit ostaa luottavaisin mielin.

ECHO 2 vuotta ammattitakuu

Kyllä luit oikein. Voit luottaa täysin omaan laitteeseesi. ECHO on suunniteltu kestäväksi. Se tekee mitä pyydät sitä tekemään. Sen lisäksi ECHO-laitteet on rakennettu laadukkaiksi ja suorituskykyisiksi. Takuu on lausunto luottamuksesta