Tuotteet Metsä Akkusahat
Akkusahat

Akkusahat

Ei voida kiistää, että akkukäyttöiset työkalut ovat houkutteleva vaihtoehto, mutta onko niillä ammattilaisen tarvitsemaa tehoa ja suorituskykyä? Uskomme, että huomaat langattomien ECHO-työkalujen avulla, että vastaus on kyllä. ECHO rakentaa laitteita vain yhden standardin mukaisesti – ammattilaisille. Se on dna:ssamme. Olemme panostaneet yli 70 vuoden intohimoon ja asiantuntemukseen useisiin tehokkaisiin akkutuotteisiin, joilla on samat ammatilliset standardit kuin bensiinikäyttöisillä tallikavereillaan.

 


Kevyt, kestävä rakenne, jossa on pitkäikäiset, nopeasti ladattavat akut ja huoltovapaat ammattilaatuiset harjattomat moottorit koko valikoimassa, takaavat pitkäaikaisen ja ammattimaisen suorituskyvyn. Akut, joiden latausaika on jopa 30 minuuttia ja täydellinen yhteensopivuus useiden työkalujen välillä, tarjoavat ECHO: lle kätevimmän ratkaisun työhösi.

 


Olitpa leikkaamassa nurmikkoa, karsimassa, leikkaamassa pensasaitoja, puhdistamassa roskia tai käyttämällä moottorisahaa, voit luottaa siihen, että sinulla on tarpeeksi voimaa riippumatta siitä, kuinka raskasta työsi on.