Ambrogio robottileikkuri ilman rajalankaa.

Ambrogio Robot Automaattinen ruohonleikkuri

Uutuudet

21.05.2022
Ambrogio robottileikkuri ilman rajalankaa.

Ambrogio on automaattinen robottiruohonleikkuri, joka leikkaa kaikenlaiset nurmikot itsenäisesti ja turvallisesti. Erinomainen ratkaisu niille, jotka haluavat parantaa nurmikkonsa laatua ja enemmän vapaa-aikaa; täydellinen niille, jotka etsivät täydellistä nurmikonleikkuuta, kunnioittavat luontoa, ammattimaista tehokkuutta ja teknologisia innovaatioita.

Ambrogio robotti on täydellinen kumppani nurmikon hoitoon päivästä päivään: pienistä pihoista, yksinkertainen tai monimutkainen, suurin alueisiin. Robotti bioleikkaa nurmen, Nurmi voi paremmin, on paksumpi ja tarvitsee vähemmän lannoitetta, ennen kaikkea, ruohoa ei tarvitse kerätä.

Ambrogio on tehty Italiassa: harjaton moottori, litiumakut, vahvat, luotettavat ja kestävät materiaalit ja kaunis, siisti ulkomuoto, tarjoaa korkean suorituskyvyn kaikille nurmille.

Ambrogio robotti puhuu tulevaisuuden kieltä, tekee elämästämme helpompaa: antaa meille aikaa ja vapautta nauttia omasta pihastaja elämästä ulkona, jopa kun emme ole kotona. Kiitos uuden ZCS-älyteknologian, voit hallita robottia missä ikinä oletkin ja voit käyttää äänikomentoja.

Ambrogio robotin viimeisin sukupolvi on varustettu älykkäillä sensoreilla ja tutkalla niiden avulla robotti tunnistaa leikattavan alueen ja siellä olevat esteet ilman rajalankaa.