Skand

SKAND TIGON

Tuotekoodi: TIGON
VAKAATA AJETTAVUUTTA JA VARMAA SUORITUSKYKYÄ
Lue lisää
2242,50 €

Kuvaus

Erinomainen ajoergonomia ja hiottujen yksityiskohtien tuoma käyttömukavuus tekevät ajamisesta vaivatonta ja nautittavaa. Edistyksellisessä sähkömoottorissa yhdistyvät vahva suorituskyky ja hiljainen käyntiääni. Nykyaikaisen moottoritekniikan edut tuntuvat etenkin kiihdytyksissä ja jyrkissä nousuissa.

Perinteisestä skootterista poiketen energiaa ei kulu ulkoiseen voimansiirtoon ja vaihteistoon.
Lataaminen onnistuu missä vain. Voit kytkeä laturin suoraan skootteriin tai ladata irrotettavan akun sisätiloissa. Toimintasäde kaksinkertaistuu erikseen myytävällä lisäakulla. Kahden akun yhteiskapasiteetti on mykistävät 3,6 kWh ja tämä tarkoittaa jopa 160 km:n toimintasädettä.

Voit lisätä myös kuljetuskapasiteettia tyylikkäällä lukittavalla takalaukulla. Monikäyttöisellä kauko-ohjaimella voit käynnistää ja sammuttaa skootterin, sekä ohjata varashälytintä ja ajonestojärjestelmää. Kaikki perustoiminnot hoituvat kätevästi napinpainalluksella. Selkeä LCD-mittaristo kertoo yhdellä silmäyksellä kaiken olennaisen; nopeus- ja matkatiedot, akun varaustilan, sekä valitun ajotilan jolla voit valita maksimaalisen toimintasäteen, suorituskyvyn tai näiden optimoidun yhdistelmän.